Omtale

14. september Århus Stiftstidende
2015

Download artikel
Se artiklen online

"Der bor en løve i hans hjerte."
Med kærligheden til litteratur og vin åbnede Kenny Jess Brandt i 2010 sin Løve's Bog- og VinCafé i Nørregade i Aarhus. Han drømte om selv at skrive en roman og om at udgive store klassikere på eget forlag. Begge mål er nået - men nye drømme tegner sig.
31. juli Århus Onsdag
2013

Download artikel
Se artiklen online

"Antikvariat. Lugten er hengemt, reolerne overfyldte, åndsrigdommen overvældende. Tag med på besøg hos nogle af byens antikvariater og få gode tips til sommerlæsningen."
13. juli ByensSpiseGuide.dk
2013

Download artikel
Se artiklen online

"Denne gang sad jeg til bords med Kenny, der sammen med vennen Allan oprindeligt startede Løve's i København. På bordet stod en hyldeblomstsaft lavet af Kennys mor - tak for den, glimrende! Vi fik en snak om idéerne, udvidelsen med Vincaféen og et bogmarked i forandring."
1. januar Bo Lilles Kulturhjørne
2013

Se 1. video online
Se 2. video online

"Bo Lille interviewer Kenny Brandt"
1. oktober Delfinen #175
2012

Download artikel

"Hver lørdag kan man i Aarhus opleve en af livets store glæder. Og så koster det kun 50 kroner. Delfinens chefredaktør tog sammen med en af magasinets skribenter til vinsmagning på den hyggelige Løve's Bog- og VinCafé og havde en forrygende eftermiddag i vinens vidunderlige verden."
27. august BogMarkedet
2012

Download artikel

"32-årige Kenny Jess Brandt driver bogcafé og vinbar og antikvariat. Desuden er han forlægger, og så er han netop debuteret som forfatter."
6. februar Projekt fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
2012

Se videoen online

"Jazz på Løve's"
3. december Jyllands-Posten
2011

Download artikel

"Løves Bog- og Vincafé holdt i går reception med cigar og Fernet Branca i anledning af dens første bogudgivelse.
Ejeren, Kenny Jess Brandt, vil gøre klassikere som Charles Bukowskis "Post office" - "Ekstrabudene" - tilgængelige for aarhusianerne."
20. september Politiken
2010

Se artiklen online

"Løve's Bog- og Vincafé ser ud som bogcaféer nu ser ud, hvad enten de ligger i New York eller London, med digte og verdenslitteratur, vin, espresso og dybe stole. Men cafeen er ikke bare global. Den er også lokal og har sine egne østjyske aflejringer af byen og menneskene omkring den."
5. juli Politiken
2010

Se artiklen online

"Løve's Bog og Vincafe åbner i Nørrgade. Det er bøger, vin og kultur pakket ind i gamle møbler og moderne hygge. Kenny Brandt, Thomas Haunstrup og Allan Lillelund Andersen bringer de gode historier til dig. I Høegh-Guldbergs Gade har samme trekløver åbnet Løve's Antikvariat og Pladesalon. Gamle bøger i reoler fra gulv til loft og musik på LP. Mormormøbler og kaffe."
9. juni Århus Onsdag
2010

Download artikel
Se artiklen online

"Navnet er inspireret af Astrid Lindgrens udødelige klassiker om Brødrene Løvehjerte, som altid har betydet meget for Kenny Jess Brandt."
15. april Eventuelt.org
2010

Se artiklen online